Gemeenteberaad op dinsdag 29 juni 2021 Gemeenteberaad op dinsdag 29 juni 2021
Gemeenteberaad
Op 29 juni a.s. vindt in de kerk een Gemeenteberaad plaats over het project Stadsklooster in Tilburg. Het betreft de oprichting  van een christelijke leef- en woongemeenschap in Tilburg voor studenten en young professionals, samen met enkele gezinnen. Onze landelijke kerk PKN heeft dit initiatief omarmd en bestemd als pioniersplek. Thans wordt verbinding gezocht met onze gemeente als inbedding voor deze pioniersplek in Tilburg. In de Nieuwsbrieven vanaf 30 mei informeren de initiatiefnemers - een jong gezin en twee stellen jonge mensen - iedere week onze gemeente over hun plannen en idealen om, verbonden aan onze kerkgemeenschap en met begeleiding en steun van de PKN, de pioniersplek het Stadsklooster te realiseren in de komende jaren. Ik verwijs u graag naar die stukjes in de Nieuwsbrieven.
Op het Gemeenteberaad wordt u nader geïnformeerd over het project Stadsklooster als mogelijke pioniersplek vanuit onze gemeente en wat dit voor onze gemeente betekent. U kunt kennis maken met het projectteam en uiteraard kunnen vragen aan hen gesteld worden.
De korte versie van de agenda staat hieronder. Een meer uitgebreide uitnodiging en agenda kunt u vinden op de website en door de link onderaan dit onderwerp aan te klikken.

UITNODIGING EN AGENDA
Gemeenteberaad op 29 juni 2021. Onderwerp: Project Stadsklooster te Tilburg, als PKN pioniersplek verbonden aan onze gemeente?
20.00 uur -  21.30 uur
inloop vanaf 19.30 uur met koffie/thee

1. Opening en welkom
2. Inleiding op het gemeenteberaad
3. Wat is een pioniersplek? Presentatie.

4. Project Stadsklooster te Tilburg: presentatie en toelichting
5. Gelegenheid om vragen te stellen over het Stadsklooster, als pioniersplek te verbinden   aan onze gemeente.
6. Intern gemeenteberaad. Reacties.
8. Sluiting

Het verslag van het laatste gemeenteberaad d.d. 2 september 2019 is op te vragen bij scriba@pkn-tilburg.nl.
Vragen, op- of aanmerkingen n.a.v. dit verslag kunt u richten aan de scriba.

Klik hier voor de uitgebreide versie van de uitnodiging plus agenda voor het Gemeenteberaad van dinsdag 29 juni 2021

klik hier voor de Nieuwsbrief van zondag 28 november 2021

Facebook en Instagram
Onze gemeente is ook te vinden op Facebook en Instagram:

Facebook: PKN Tilburg
Instagram: pkn_tilburg