Bij de viering van zondag 27 november 2022 Bij de viering van zondag 27 november 2022

Liturgie voor zondag 27 november 2022, aanvang 9.30 uur.
1e adventszondag

Voorganger: ds. Sietske Blok
Ambtsdrager(s): Hans van der Leun en Jeanne Geleijns
Muziek: Wouter van der Meiden, op orgel

klik hier voor de liturgie van deze viering

klik hier voor de adventswerkbladen voor de kinderen

klik hier voor het doeboek voor de kinderen

Collecten:
1.Diaconie: via NL02 INGB 0003 4444 54 (DIAKONALE RAAD VD PROT GEMEENTE TILBURG EN GOIRLE o.v.v. collecte zondag 27 november 2022).
Toelichting: Deze collecte is bestemd voor Kerk in Actie in Colombia.
''Wie de jeugd heeft, heeft de toekomst. In Bogotá zet een stichting zich in voor kinderen en jongeren in een achterstandswijk vol criminaliteit. De medewerkers bieden hen een veilige plek en een toekomst. De kinderen leren samenwerken, conflicten oplossen, krijgen begeleiding om schooluitval te voorkomen en leren wat hun rechten zijn.
Het centrum is voor honderd kinderen en jongeren een veilige haven temidden van een omgeving vol armoede, geweld en (drugs)criminaliteit. Kinderen leren prachtige producten van papier maken (filigraan) en leren groenten verbouwen in de moestuin op het dakterras van het gebouw. Ieder jaar kunnen 45 jongeren een koksopleiding van een half jaar volgen, waarin ze leren koken met gezonde Colombiaanse producten. Ook tienermoeders vinden hier hun plek. De medewerkers onderhouden contact met ouders, verzorgers en leraren van de kinderen.''

2.Kerk: via NL35 INGB 0001 0806 49 (PROTESTANTSE GEMEENTE TE TILBURG EO o.v.v. collecte kerk)

zondagdienst, 2e Advent
datum en tijdstip 04-12-2022 om 09:30