WELKOM

Paaskaars 2021
WELKOM

Welkom bij de viering van ZONDAG 9 MEI 2021, een dienst vanuit de Opstandingskerk. U kunt de dienst volgen door op deze link te klikken.

Welkom bij de Protestantse Gemeente Tilburg en omstreken.

Wij zijn een levendige en veelkleurige protestantse gemeente in Tilburg.

Iedere zondag is er een kerkdienst om 09.30u. Voor de kleintjes is er oppas aanwezig, er is kindernevendienst, ook voor de tieners.

Iedereen is van harte welkom (tot een max. van 30 personen)! Helaas kunnen we voorlopig nog geen koffie met elkaar drinken na de diensten. Dit in verband met de corona-maatregelen.

De vieringen zijn tevens live - en naderhand - te volgen via ons Youtube-kanaal. Hier kunt u ook de (corona-)vieringen van de afgelopen maanden terugkijken.

Ons kerkgebouw, de Opstandingskerk, staat aan de Cobbenhagenlaan 8 (hoek Waringinstraat), 5037 DC Tilburg.

Bij de viering van zondag 9 mei 2021 Bij de viering van zondag 9 mei 2021

Liturgie voor zondag 9 mei 2021. Thuis te volgen via onlineverbinding en ook bij te wonen in de Opstandingskerk, door maximaal 30 personen.

Voorganger: ds. Jacqueline van Marion
Ambtsdrager(s): Hilda van der Plaats en Jeanne Geleijns
Muziek: het blazerstrio, bestaande uit de heren Ad Spijkers op bariton, Leon van Grinsven op hoorn en Chris Meijer op cornet à piston.

Collecten
  1. Diaconie via betaallink (iDeal), of via IBAN NL02 INGB 0003 4444 54 (DIAKONALE RAAD VD PROT GEMEENTE TILBURG EN GOIRLE o.v.v. diaconale  collecte 9 mei). Deze collecte is bestemd voor Stichting Noodzaak in Tilburg
  2. Kerk: via betaallink (iDeal), of via NL35 INGB 0001 0806 49 (PROTESTANTSE GEMEENTE TE TILBURG EO o.v.v. collecte kerk)

klik hier voor de liturgie van de viering van zondag 9 mei 2021

klik hier voor de werkbladen van de kindernevendienst

Begroting 2020 kerkrentmeesters online inzien Begroting 2020 kerkrentmeesters online inzien

De kerkenraad heeft in zijn vergadering van 12 april 2021 de jaarrekening van 2020 van onze gemeente, opgesteld door het college van kerkrentmeesters, voorlopig vastgesteld.

Vragen, opmerkingen en eventuele bezwaren bij de jaarrekeningen kunt u tot en met 15 mei 2021 indienen bij Caroline Jones, ch.jones@home.nl).

klik hier voor de jaarrekening 2020 opgesteld door het college van kerkrentmeesters.

klik hier voor de getekende Verklaring van KKA (Kerkelijk Kantoor voor de Administratie)

klik hier voor de getekende Verklaring van het CvK

privacyverklaring inzake bezoeken website privacyverklaring inzake bezoeken website

klik hier voor de Nieuwsbrief van zondag 9 mei 2021