WELKOM WELKOM

Welkom bij de Protestantse Gemeente Tilburg en omstreken!

Iedere zondag is er om 9.30 uur een kerkdienst. U kunt de dienst vanuit de Opstandingskerk normaliter ook online bijwonen via ons eigen YouTube-kanaal, door met de linkermuisknop op de tekst deze link te klikken.

Lukt het niet om de dienst te bekijken, of snapt u niet helemaal hoe YouTube werkt? Klik met de linkermuisknop op de tekst klik hier voor een uitgebreide instructie.

Wij zijn een levendige en veelkleurige protestantse gemeente in Tilburg.

Iedereen is van harte welkom!

Ons kerkgebouw, de Opstandingskerk, staat aan de Cobbenhagenlaan 8 (hoek Waringinstraat), 5037 DC Tilburg.

Bij de viering van zondag 26 juni 2022

Liturgie voor zondag 26 juni 2022, aanvang 9.30 uur.
We vieren deze zondag de Maaltijd van de Heer.

Voorganger: ds. Sietske Blok
Ambtsdrager(s): Hans van der Leun en Rik de Jong
Muziek: Helga Janssens-Baan

klik hier voor de liturgie van deze viering

klik hier voor het doeboek voor de kinderen

Uw bijdrage aan de collecten kunt u overmaken via iDeal:

1. Diaconie via
betaallink (iDeal), of via NL02 INGB 0003 4444 54 (DIAKONALE RAAD VD PROT GEMEENTE TILBURG EN GOIRLE o.v.v. diaconale collecte 26 juni)
In verband met het avondmaal is de diaconale collecte deze keer bestemd voor de Tilburgse voedselbank.

2. Kerk: via betaallink (iDeal), of via NL35 INGB 0001 0806 49 (PROTESTANTSE GEMEENTE TE TILBURG EO o.v.v. collecte kerk)

Oudere diensten terugkijken Oudere diensten terugkijken

Wilt u een oudere dienst terugkijken? Dat kan op ons Youtube-kanaal! Klik hiervoor op deze link.

Hier kunt u overigens ook altijd direct de kerkdienst volgen op het moment dat deze live wordt uitgezonden. Let op: op zondag na de dienst staat de dienst van die dag na afloop niet direct in het overzicht op ons kanaal. Dit komt omdat Youtube dit soort wijzigingen altijd rond middernacht pas verwerkt.

Wilt u toch al op dezelfde dag, maar wel na afloop van de dienst, de dienst van die zondag terugkijken? Gebruik dan op de Youtube-website de zoekbalk om naar 'Opstandingskerk Tilburg' te zoeken. De opname van de dienst van vandaag is een van de eerste zoekresultaten.

Pioniersplek Vita Tilburg

In de kerkdienst van zondag 3 april 2022 vierden we de start van de pioniersplek Vita Tilburg en gaven we aan het pioniersteam de zegen mee voor het realiseren en tot bloei brengen van Vita Tilburg, in verbondenheid met onze kerk en de Ontmoetingskerk.

Voor meer informatie over Vita Tilburg: zie tabblad Pioniersplek Vita Tilburg.

Nieuwe opzet van de kindernevendienst Nieuwe opzet van de kindernevendienst

Sinds begin 2022 wordt er elke 2e zondag van de maand kindernevendienst aangeboden.
We zien dat er heel wisselend kinderen in de kerk zijn en we krijgen het rooster qua vrijwilligers niet meer sluitend. We hopen dat gezinnen ervoor kiezen om deze ene zondag in de maand naar de kerk te komen, om zo ook elkaar te kunnen ontmoeten. We hopen ook dat zo de energie die er in de voorbereiding wordt gestoken meer vrucht zal dragen.
We kijken naar de kinderen uit!

Op de volgende zondagen in 2022 zal er kindernevendienst zijn:
-> Juli en augustus slaan we i.v.m. de zomervakantie over
11 december

Op de overige zondagen staat er een kistje met materiaal klaar (kleurtjes, knutselwerk, kleurplaat, papier) voor kinderen die liever tijdens de viering iets creatiefs doen.
Er is ook een doeboek samengesteld. Dit doeboek is steeds voor een bepaalde periode, dit keer voor de periode maart t/m juni).

klik hier vooor het doeboek

Als er mensen zijn die graag het kindernevendienst werk mee willen oppakken: nog steeds zeer welkom!

Sietske, Femke, Inez

privacyverklaring inzake bezoeken website privacyverklaring inzake bezoeken website

datum en tijdstip 03-07-2022 om 09:30

datum en tijdstip 10-07-2022 om 09:30