Bij de viering van zondag 5 februari 2023 Bij de viering van zondag 5 februari 2023

Voorganger: ds. Ruth Jellema

Ambtsdrager(s): Caroline Jones en Jeanne Geleijns
Muziek: de cantorij 'Samen op Weg' o.l.v. Helga Janssens-Baan

klik hier voor de liturgie van deze viering

klik hier voor het doeboek voor de kinderen

Collecten:
1.Diaconie:
via NL02 INGB 0003 4444 54 (DIAKONALE RAAD VD PROT GEMEENTE TILBURG EN GOIRLE o.v.v. collecte zondag 5 februari, voor Kerk in Actie ‘Pakistan’).

Toelichting: Op 1 februari jl. was het 70 jaar geleden dat de watersnoodramp plaatsvond. Pakistan was een van de landen die meteen te hulp schoot door geld in te zamelen. Mooi om, ook na zo’n lange tijd, iets terug te doen voor de mensen in dit Zuid-Aziatische land die nu ónze hulp nodig hebben. In Pakistan ondersteunt Kerk in Actie de organisatie AWARD die jongeren, onder wie schoolverlaters, helpt met vakopleidingen en leningen. AWARD begeleidt de jongeren na hun opleiding bij het opzetten en uitbouwen van een eigen bedrijf. Ook helpt zij jongeren die een universitaire studie willen volgen zich voor te bereiden op de toelatingstest die daarvoor geldt. De organisatie wil jongeren niet alleen economisch zelfstandig maken: ze brengt ook jongeren met verschillende religieuze achtergronden bij elkaar, waardoor het onderlinge begrip toeneemt.

2.Kerk: via NL35 INGB 0001 0806 49 (PROTESTANTSE GEMEENTE TE TILBURG EO o.v.v. collecte kerk).

datum en tijdstip 05-02-2023 om 09:30

zondagdienst en kindernevendienst
datum en tijdstip 12-02-2023 om 09:30

datum en tijdstip 19-02-2023 om 09:30