Actie Kerkbalans 2023

De jaarlijkse actie Kerkbalans is van start gegaan. Het thema is ook dit jaar ‘Geef vandaag voor de kerk van morgen’.  De kerk is niet alleen voor ons maar ook voor de generaties na ons van grote waarde. Na een aantal lastige jaren staan de kerkdeuren nu weer wagenwijd open en daar zijn we dankbaar voor! Daarom is het nu tijd om weer vooruit te kijken. Zodat we ook in de toekomst van betekenis kunnen zijn voor mensen die verdieping en ontmoeting zoeken. Uitnodigend kunnen zijn voor jonge mensen die hun leven nog voor zich hebben. Door vandaag te geven, maken we de kerk van morgen mogelijk.

U hebt inmiddels via of een papieren formulier of via e-mail een verzoek ontvangen om mee te doen met de Actie Kerkbalans. Wij vragen u vriendelijk het toezeggingsformulier vóór 15 februari a.s. in te vullen en te verzenden.
Wilt u ook dat de kerk kan blijven doen waar ze al eeuwenlang voor staat? Geef dan vandaag voor de kerk van morgen. Dankzij uw bijdrage kan de kerk voortbestaan.

U kunt uw bijdrage ook overmaken op:
Protestante Gemeente te Tilburg e.o. : NL 54 INGB  0003 7000 83 o.v.v. Kerkbalans 2023
Diaconale Raad te Tilburg: NL 02 INGB 0003 4444 54 o.v.v. Diaconale bijdrage 2023

datum en tijdstip 05-02-2023 om 09:30

zondagdienst en kindernevendienst
datum en tijdstip 12-02-2023 om 09:30

datum en tijdstip 19-02-2023 om 09:30

zondagdienst, 1e zondag 40dagentijd
datum en tijdstip 26-02-2023 om 09:30

klik hier voor de Nieuwsbrief van zondag 5 februari 2023

Wij zijn een Groene Kerk

Facebook en Instagram