Jaarrekeningen 2019 online inzien Jaarrekeningen 2019 online inzien

De kerkenraad heeft in zijn vergadering van 11 mei 2020 de jaarrekeningen 2019 van zowel het college van diakenen als die van onze gemeente, opgesteld door het college van kerkrentmeesters, voorlopig vastgesteld.
Tot en met zondag 24 mei 2020 staan de jaarrekeningen 2019 op de homepage van de website (www.pkn-tilburg.nl) zodat alle gemeenteleden de rekeningen kunnen inzien.

klik hier voor de Jaarrekening 2019 van het college van diakenen. Voor vragen of opmerkingen kunt u diaken-penningmeester Rik de Jong bereiken op zijn mailadres: rikdejong1995@hotmail.com

klik hier voor de Jaarrekening 2019 opgesteld door het college van kerkrentmeesters. Voor vragen of opmerkingen kunt u terecht bij Caroline Jones: cvk@pkn-tilburg.nl
U kunt bij haar ook de complete jaarrekening met toelichting opvragen. Op de website staan nu alleen de balans en de resultatenrekening.

U kunt reageren tot en met 24 mei 2020

klik hier voor de Nieuwsbrief van 25 oktober 2020