WELKOM WELKOM

Welkom bij de Protestantse Gemeente Tilburg en omstreken.

Wij zijn een levendige en veelkleurige protestantse gemeente in Tilburg.

Iedere zondag is er een kerkdienst om 09.30u. Voor de kleintjes is er oppas aanwezig, er is kindernevendienst, ook voor de tieners.

Iedereen is van harte welkom (tot een max. van 30 personen)! Helaas kunnen we voorlopig nog geen koffie met elkaar drinken na de diensten. Dit in verband met de corona-maatregelen.
U kunt de kerkdienst weer bijwonenAANVANG 9.30 UUR.
Tevens is de viering ook live - en naderhand - te volgen via ons Youtube-kanaal.
Voor de coronavieringen van de afgelopen maanden, zie www.coronaviering.nl/live

Ons kerkgebouw, de Opstandingskerk, staat aan de Cobbenhagenlaan 8 (hoek Waringinstraat), 5037 DC Tilburg.

WELKOM OP ZONDAG 25 OKTOBERU KUNT DE VIERING BEKIJKEN DOOR OP DEZE LINK TE KLIKKEN!

Bij de viering van zondag 25 oktober 2020 Bij de viering van zondag 25 oktober 2020

Liturgie voor zondag 25 oktober 2020: dienst met vierende gemeenteleden in de Opstandingskerk en thuis via onlineverbinding

Voorganger: ds. Marieke van Baest
Thema van de viering: Nachtelijk gelaat
Muziek: Rob Itter
Zang: Toos Wisselink, Hilda van der Plaats, Jessica & Serge Hagoort, in wisselende duo’s.

klik hier voor de liturgie van zondag 25 oktober 2020

privacyverklaring inzake bezoeken website privacyverklaring inzake bezoeken website

klik hier voor de Nieuwsbrief van 25 oktober 2020