Begrotingen 2021 online inzien Begrotingen 2021 online inzien

De kerkenraad heeft in zijn vergadering van 26 oktober 2020 de jbegrotingen voor 2021 van zowel het college van diakenen als die van onze gemeente, opgesteld door het college van kerkrentmeesters, voorlopig vastgesteld.

Vragen, opmerkingen en eventuele bezwaren bij de begrotingen kunt u tot 13 november 2020 indienen bij Rik de Jong (diaconale begroting, rikdejong1995@hotmail.com) of bij Caroline Jones (begroting van onze gemeente, ch.jones@home.nl).

klik hier voor de begroting 2021 van het college van diakenen.

klik hier voor de begroting 2021 opgesteld door het college van kerkrentmeesters.

U kunt reageren tot en met 13 november 2020

klik hier voor de Nieuwsbrief van 29 november 2020