Bij de viering van zondag 24 januari 2021 Bij de viering van zondag 24 januari 2021

Liturgie voor zondag 24 januari 2021: alleen thuis te volgen via onlineverbinding.
Vanmorgen doen Marijn Romeijn, Naomi Kollen en Annette Heinerman belijdenis
.

Voorganger: ds. Otto Grevink
Pianist: Maarten van den Hoven

Collecten: de 1e collecte is voor de diaconie en de 2e collecte is voor het bekostigen van de online vieringen. De 3e collecte is bestemd voor het afscheidscadeau voor ds. Otto Grevink.
U kunt gebruik maken van onderstaande betaallinks
  1. Diaconie, via de betaallink (iDeal), of via IBAN NL02 INGB 0003 4444 54 (DIAKONALE RAAD VD PROT GEMEENTE TILBURG EN GOIRLE o.v.v. diaconale collecte 24 januari)
  2. Vieringen: via de betaallink (iDeal), of via IBAN NL54 INGB 0003 7000 83 (PROTESTANTSE GEMEENTE TE TILBURG EO o.v.v. vieringen)
  3. De gemeente wil ds. Otto Grevink bij zijn afscheid een cadeau aanbieden. Wij willen zoals gebruikelijk daarvoor een inzameling houden. U kunt uw bijdrage overmaken op rekening NL61 INGB 0004 9747 31 t.n.v. Protestantse Gemeente Tilburg e.o. o.v.v. cadeau Otto Grevink of via de betaallink Betaallink cadeau (iDeal)