zo 9 feb 2020  om 9:30
Voorganger: ds. Sara Dondorp
zondagdienst m.m.v. koor TCGK

TCGK bestaat 100 jaar!

Het Tilburgs Christelijk Gemengd Koor (TCGK) bestond op 8 januari 2020 honderd jaar. Het wordt daarom een feestelijk jaar voor het TCGK.
Op zaterdag 11 januari organiseerde het bestuur voor zijn leden en partners een feestelijke bijeenkomst bij Brasserie Klein Speik in Oisterwijk.

Een jubileumconcert staat op het programma op 12 december 2020, daarvoor is het koor op zoek naar sopranen, tenoren, bassen en alten. Het jubileumconcert gaat plaatsvinden in de Kapel " Notre Dame" St. Oloflaan 1 te Tilburg. Aanvang 14.30 uur, de toegang is gratis,
Voor meer inlichtingen voorzitter Riky Reijnders. Telefoon  013-5114057.

Wim Reijnders
Communicatie en PR  voor het TCGK.

klik hier voor de Nieuwsbrief van 27 september 2020