Actie Kerkbalans 2022

Actie Kerkbalans is vorige week van start gegaan en naar verwachting hebben de meeste gemeenteleden inmiddels onze brief met de diverse formulieren ontvangen.

Kerkbalans is de grootste fondsenwervende actie van het land; door het hele land vragen plaatselijke gemeenten hun leden om een financiële bijdrage over te maken. De kerk kan alleen bestaan dankzij deze financiële steun van haar leden. Deze week valt ook bij u de brief op de mat. De kerkrentmeesters en de diaconie hebben besloten om in 2022 weer één gezamenlijke actie te houden. In de brief vindt u daarom twee toezeggingsformulieren: één voor de kerk en één voor de diaconie. Doet u dit jaar (ook weer) mee?

Tijdens deze ingewikkelde coronatijd, willen we als gemeente een plek zijn en blijven waar we rust en verdieping vinden en God ontmoeten. Waar we naar elkaar omzien en voor elkaar zorgen. Waar we klaarstaan voor mensen in de samenleving die onze steun nodig hebben. Meer dan ooit missen we de warmte van andere mensen om ons heen: de handdruk bij een ontmoeting, een spontane knuffel, dat klopje op de schouder. Mensen zoeken verbinding, contact en genegenheid. En de kerk is daarbij voor veel mensen niet weg te denken: samen komen om je geloof in God, maar ook je levenservaringen, te delen. Met elkaar. Dat geeft een bijzondere band. Kerkbalans vraagt u om te investeren in een levende kerk tijdens en na corona. Uw bijdrage is onmisbaar om dit samen kerk-zijn ook in 2022 vorm en inhoud te geven.

Wilt u ook dat de kerk kan blijven doen waar ze al eeuwenlang voor staat? Geef dan vandaag voor de kerk van morgen. Dankzij uw bijdrage kan de kerk voortbestaan.
U kunt uw bijdrage ook digitaal overmaken op:

Protestante Gemeente te Tilburg e.o.
NL 54 INGB  0003 7000 83 o.v.v. Kerkbalans 2022

Diaconale Raad te Tilburg
NL 02 INGB  0003 4444 54 o.v.v. Diaconale bijdrage 2022

Met vriendelijke groet,