Quarantaine Quiz. Spelleider ds. Dirk Jan Bierenbroodspot. Quarantaine Quiz. Spelleider ds. Dirk Jan Bierenbroodspot.
Doe je mee met de Quarantaine Quiz op vrijdag 19 juni om 19.30u (voor 15-105 jarigen)?
Vanavond houdt ds. Dirk-Jan Bierenbroodspot een online-quiz voor zijn gemeenten. Wij zijn als gemeente van Tilburg ook uitgenodigd. Doe je mee?

Voor het promotiefilmpje, klik hier.

Dit is het idee
Op vrijdagavond 19 juni om 19:30 uur begint de Quarantaine Quiz: Het leukste spel voor heel de gemeente. Via een live-stream presenteert dominee Dirk-Jan 35 quizvragen. Deze zijn verdeeld over vijf categorieën. In principe moet iedereen mee kunnen doen. De vragen zijn gemaakt voor deelnemers van 15 tot en met 105 jaar.
Hoe doe je mee?
Meedoen gaat eigenlijk heel eenvoudig. Op vrijdagavond vlak voor we de quiz gaan spelen, komt er een link op de website pgberlicumrosmalen.nl te staan. Klik deze aan en je kunt de ‘uitzending’ volgen.
Rond dezelfde tijd vind je er een antwoordformulier dat je kunt printen. Zo kun je eenvoudig de antwoorden noteren. Na afloop van de quiz kun je een link aanklikken om je antwoorden digitaal in te leveren. De vragen worden dan snel beoordeeld. Zo komt er dus eenvoudig een winnaar of winnares uit de bus. Iedereen krijgt automatisch zijn score toegestuurd. Dominee Otto krijgt van dominee Dirk-Jan de top 3 van onze gemeente te horen.
Je hoeft je niet van te voren aan te melden.
Maak er een gezellige avond van!

Mocht je wel eens bij andere gemeenteleden, familie of vrienden koffie gaan drinken, doe dat dan (ook) op vrijdagavond 19 juni vanaf 19.30u en speel met elkaar de Quarantaine Quiz. Maak er een gezellige avond van! Mocht je niet van huis kunnen of niemand kunnen ontvangen, bel elkaar op, desnoods op de luidspreker of app elkaar tussendoor.
Doe je mee?
ds. Otto Grevink