Kinderkerstfeest op zaterdag 14 december 2019

Kinderkerstfeest: Kerstconcert Marcel Zimmer en de Amazing Kids&Teens
Als kinderkerstfeest organiseren we dit jaar met Zingenindekerk.nl van Kerk in Actie een Kerstconcert. Marcel Zimmer, bekend van zeer veel christelijke kinderliedjes, die wij ook wel eens zingen in de Kind&Jongerenvieringen, komt met een geweldig kinder- en jongerenkoor: de Amazing Kids&Teens.

Een concert dat in het teken staat van het goede doel: de opbouw van de kerken in Syrië. Daarvoor worden met deze concerten donateurs geworven. Je kunt ook een eenmalige gift geven. Om deze concerten mogelijk te maken vraagt Zingenindekerk een kleine toegangsprijs: €3,50 voor kinderen, €7,50 voor volwassenen, en €20 voor een gezin (met onbeperkt aantal kinderen). Die toegangsprijs staat in geen verhouding tot commerciële prijzen, die je bijvoorbeeld zou betalen voor een concert van de Amazing Kids&Teens: €15 per persoon. Mocht de toegangsprijs toch een probleem zijn, laat het de kindernevendienstleiding of ds. Otto Grevink dan even weten. Daar hebben we alle begrip voor.

Doe je mee en kom je naar dit geweldige kinderkerstfeest? We organiseren het samen met de Ontmoetingskerk en hopen dat veel kinderen en ouders hierop afkomen.

ds. O.O. (Otto) Grevink
Jan van Goyenstraat 21