Kind en jongerenviering

Zondag 4 maart om 09.30u: Tweede Kind&Jongerenviering over: Verandering

We maken het allemaal mee: verandering. Er kan van alles veranderen: Je komt in een nieuwe klas; je kleren worden te klein of zijn versleten; je gaat verhuizen; je wordt groter en je uiterlijk verandert; je moet keuzen gaan maken voor vakken of een studie. Allemaal veranderingen. Soms vind je dat leuk en soms ook niet. Nieuwe dingen zijn vaak leuk, maar er zijn ook dingen die nu eenmaal veranderen, en waar je geen invloed op hebt. En dat is niet altijd leuk. Hoe kun je daarmee omgaan? Jezus roept ons in de bijbel vaak op om te veranderen. Waarom? En hoe doe je dat dan?

We hebben goede reacties gehad op de eerste viering. Ook nu hebben we mooie muziek, gezellige activiteiten, boeiende filmpjes en een goed verhaal. Kom je ook? De dienst wordt geleid door dominee Otto Grevink.

zondagdienst, Avondmaalviering
datum en tijdstip 17-11-2019 om 9:30