Huiskamerbijeenkomsten over Kerk2030 Huiskamerbijeenkomsten over Kerk2030
Met het oog op de invulling van de vacature na het vertrek van ds. Ruth Jellema naar Oss, zijn we een bezinningstraject gestart over de toekomst. Dat bezinningstraject willen we in de gemeente laten plaatsvinden. Zo vormen we samen een idee van welke richting we met elkaar op willen en wat voor professional(s) we daarbij nodig hebben.
In eerste instantie is een werkgroep gevormd van 14 gemeenteleden om met hen de thema’s te bepalen waarover die bezinning zou moeten gaan. Daarnaast organiseren we zo’n acht huiskamerbijeenkomsten om het gesprek verder te voeren met u en met jou, verdeeld over onze regio. Iedereen kan zo dichtbij huis als mogelijk een bijeenkomst bezoeken. In de Nieuwsbrief van deze en volgende weken staan de data en de gastheren en -vrouwen. Vervolgens kunt u zich met een telefoontje opgeven bij het gastadres bij u in de buurt, of verder weg, als u dat beter uitkomt. Eén van de bijeenkomsten wordt georganiseerd tijdens de koffieochtend in de kerk op 29 mei, zodat er ook overdag een mogelijkheid is. Vanuit de werkgroep is de planning dat ds. Otto Grevink bij alle bijeenkomsten aanwezig is en dat de overige leden verspreid over de bijeenkomsten aanwezig zijn of host zijn.
Denk en praat mee over de toekomst van onze kerk, zodat we samen ook tot een goed profiel kunnen komen voor een nieuwe professional voor onze kerk.
De ideeën geven de kerkenraad ook een richting voor het nieuw te ontwikkelen beleidsplan.
Ds. Otto Grevink

datum en tijdstip 21-07-2019 om 9:30