ds. Ruth Jellema-Greydanus ds. Ruth Jellema-Greydanus

Even voorstellen…

Op 5 mei 1972 ben ik geboren, in Hichtum, een klein dorpje vlakbij Bolsward, op het Friese platteland. Ik ben getrouwd met Pieter Jellema. Wij zijn de trotse ouders van drie kinderen. Ate (1996), Reinouw (1999) en Jimte (2002).

Na mijn studie theologie in Kampen heb ik een aantal jaren als leraar levensbeschouwing gewerkt. In sept. 2004 ben ik als predikant bevestigd in de Protestantse Gemeente te Lith en Oijen. Zeven jaar heb ik met veel plezier in deze kleine dorpsgemeente gewerkt. In september 2011 ben ik als predikant verbonden aan de Protestantse Gemeente te Tilburg e.o., voor 60% van de volledige werktijd.

Mijn werk als predikant doe ik met heel veel plezier. Vooral het voorgaan in de eredienst en het pastoraat hebben mijn hart. Ik kan er mijn passie en creativiteit goed ik kwijt.

Met vriendelijke groet en tot ziens!!
Ds. Ruth Jellema-Greydanus.

Mijn mailadres: