Dienstenveiling Oisterwijk 28 oktober 2017 Dienstenveiling Oisterwijk 28 oktober 2017

DIENSTEN GEZOCHT
Op zaterdag 28 oktober organiseren de SaGe Gemeenten Hilvarenbeek, Oisterwijk en Tilburg de Dienstenveiling. Tijdens deze middag van 13.30 - 16.30 uur worden diensten van gemeenteleden geveild voor het goede doel. Dit jaar gaat het geld naar ons KIA project "Onderwijs voor Dalitkinderen".
Voor de veiling zoeken we diensten om te veilen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld rondleidingen, workshops, onderhoud van huis, diner aan huis, oppassen, schoonmaken. Wilt u iets aanbieden? Neem dan contact op met Marieke Traksel  op tel:  013-528 27 59 of mail voor 1 juli naar Of biedt mee op 28 oktober op de diensten die anderen aanbieden.

Klik hier voor de nieuwsbrief van zondag 17 maart 2019