Actie Kerkbalans 2017

Van 21 januari t/m 5 februari 2017 wordt weer de jaarlijkse actie kerkbalans gehouden. Het thema is: 'Mijn kerk verbindt'. U ontvangt ook dit jaar twee toezeggingsformulieren: één voor kerkbalans en één voor de diaconale actie.
De kerk krijgt zoals u weet geen subsidies en is dus volledig afhankelijk van de financiële bijdragen van betrokken kerkleden, van mensen zoals u. Is de kerk voor u ook een plek van ontmoeting, verbinding en inspiratie? Doe dan mee aan Kerkbalans en vul de toezeggingsformulieren ruimhartig in.

Ook ontvangt u een brief van de Pastorale Raad met een aantal vragen. De kerkenraad hoopt dat u de vragen wilt beantwoorden en de brief meestuurt met uw toezeggingsformulieren.

Vragen over Actie Kerkbalans?
013-5711906

datum en tijdstip 23-06-2019 om 9.30
In deze dienst wordt mevrouw Cissy Mohr bevestigd als ouderling voor het pastoraat.meer details

zondagdienst Kind&jongerenviering